O le fa'amama pa'u ose lafoga IQ?

Na faapefea ona oo mai ulu uliuli?
O le Blackhead e moni lava o se tulaga o le cutin embolism, O le sebaceous gland e natia ai le tele o le suauu, lea e fefiloi ma otaota tuai ma le pefu e poloka ai pores, Pe a faʻamaʻa le suauu, o le a avea ma suauʻu faʻamaʻaʻa, lea o le a foliga uliuli pe a uma ona faʻaalia. i le ea ma oxidized.

fou12-1
fou12-2

O foliga vaaia o lanu uliuli e mafua mai i le tuʻufaʻatasia o ituaiga paʻu o le tagata lava ia ma mea tau le siosiomaga i fafo.O tagata o soʻo se matua ma ituaiga paʻu e mafai ona i ai ni paʻu uliuli! O le tau vevela o le a taʻitaʻia ai le tele o suauʻu ma tatala pores, lea o le a sili atu ai ona faʻamaʻi ma faʻamaʻaina le tele o le suauu i totonu o le paipa sebum, o lea e sili atu ona manino le tulaga o le ulu uliuli! o le taua faasaga i blackheads e moni lava o se taua faaumiumi.O nisi auala, e pei o le fa'aogaina o lima ma nila fa'ama'i, e fa'aleagaina ai o tatou foliga.

Ae ui i lea, o le masini fufulu paʻu e faʻaaogaina le vibration maualuga + ultrasonic vibration e tuʻimomomoina ai mea leaga i totonu o pores ma faʻamalo ese, e aunoa ma se afaina i le paʻu.Ma e iai sona aafiaga manino ile pa'u mate ma le ulu uliuli!E mautinoa lava e le o se lafoga IQ.

E lelei tele lenei pulumu pa'u.Na'o le fa'apipi'i o se pulu vevela i luga o foliga ona toe fa'aaoga lea.Ona fa'aoga lea o se pa'u pa'u e suo malie.O mea uliuli uma, ga'o ma isi palapala i le loloto o le pa'u o le a aveesea.O le a matua manino le paʻu ma o le a le afaina ai le paʻu.O le a matua faafouina pe a uma ona faʻaaogaina.

fou12-3
fou12-4

E faʻaogaina le faʻaogaina o le tino, faʻatasi ai ma le 25000 taimi o le vibration vave i le sekone, galue i luga o foliga.E mafai ona fa'afefeteina sela pa'u fa'atasi ai ma ia, fa'amalulu aano, aveese mae'ae'a cutin matua, poloka pore suau'u palapala ma teuga o totoe, ma mafai ai ona fa'ate'aina le tele o le suāu'u, puipuia ai siama, whelk, ma isi;Ole suiga ole malosi ole eletise ole ultrasound e mafai ona faʻaleleia atili ai le toto ma le lymph i le lotoifale, faʻapea foʻi ma aʻafiaga o le faʻaofiina ma le faʻamalosia o meaʻai.


Taimi meli: Mati-03-2023